X
zoeken Uitgebreid Zoeken
Inloggen Inloggen

ASUS Strix 2.0 Stereofonisch Hoofdband Zwart hoofdtelefoon

ASUS Strix 2.0 Stereofonisch Hoofdband Zwart hoofdtelefoon

ASUS Strix 2.0 Stereofonisch Hoofdband Zwart hoofdtelefoon

20-20000Hz, 32Ohm, 98dB, 3.5 mm(1/8”), 1.5m, 320g
€ 90,96 Asus

Asus

Favorieten Tip een vriend Afdrukken + - Bestellen
Asus - ASUS Strix 2.0 Stereofonisch Hoofdband Zwart hoofdtelefoon
Productinformatie
Categorie Koptelefoons
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Voorraad 13
Artikelnummer

90YH00H1-B1UA00

EAN

4716659893424

Verpakkingseenheid 1
Beschrijving
ASUS Strix 2.0. Bedoeld voor: PC/gaming. Headset type: Stereofonisch, Draagwijze: Hoofdband, Kleur van het product: Zwart. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Lengte snoer: 1,2 m. Positie speakers koptelefoon: Circumaural, Frequentiebereik koptelefoon: 20 - 20000 Hz, Impedantie: 32 Ohm. Frequentie microfoon: 50 - 16000 Hz, Gevoeligheid microfoon: -40 dB, Microfoonaansluiting: 3,5 mm

Multi-platform gaming-headset met grote, 60mm neodymium drivers en ontwerp met dubbele microfoon

- Donderende 60mm drivers: nauwkeurige positionering en meeslepende spelaudio
- Cross-platform flexibiliteit: compatibel met pc, Mac, PS4, smartphones en tablets
- Ontwerp met dubbele microfoon: afneembare microfoonarm voor duidelijke in-game communicatie en een in de kabel verwerkte microfoon voor gebruik onderweg
- Opvouwbare oorschelpen: reisvriendelijk ontwerp

VERSCHERP JE GEHOOR

De Strix 2.0 wordt aangedreven door 60mm neodymium magneet drivers om krachtig, high-fidelity geluid te leveren. Naast het leveren van fantastische gaming audio is de Strix 2.0 een geweldige manier om te genieten van muziek. Sluit de Strix 2.0 aan op een desktop, laptop, PS4, smartphone of tablet en geniet van uitstekende geluidskwaliteit met briljante details en krachtige bassen in games, muziek en nog veel meer.

MEESLEPENDE games
Donderende 60mm neodymium magneet drivers

Wie nog nooit de power van 60mm neodymium magneet drivers heeft gevoeld, moet eens luisteren via de Strix 2.0 - ervaar ongeëvenaard vermogen en ga volledig op in overtuigende audio. Hoor elk pistoolschot tijdens het gamen en weet de exacte locatie van vijanden, puur aan de hand van hun voetstappen. Schakel vervolgens naar audio voor weidse stadion-rock, helder en duidelijk verstaanbare spraak of film levensecht klinkende film soundtracks.

GAMEN MET ULTRA-DUIDELIJKE CHATS

Ontwerp met dubbele microfoon

Gebruik Strix 2.0 thuis of onderweg, het ontwerp met dubbele microfoon biedt altijd gemakkelijke flexibiliteit. De afneembare microfoonarm is perfect voor in-game communicatie en zorgt ervoor dat stemmen altijd duidelijk en goed verstaanbaar doorkomen in de chat. De microfoonarm is gemakkelijk te verwijderen tijdens het reizen en in opslag, en de handige in de kabel verwerkte microfoon is perfect om onderweg te chatten.

Reisvriendelijk opvouwbaar ontwerp

Het opvouwbare ontwerp zorgt ervoor dat de oorschelpen plat kunnen liggen, ideaal om in te pakken en mee te nemen naar een LAN-party of toernooi. De afneembare microfoonarm is ideaal voor eenvoudig verwijderen, reizen en opslag. Met een gewicht van slechts 320 gram is de Strix 2.0 ook zeer draagbaar en uiterst comfortabel om te dragen.

Ontketen je gaminginstinct

Ontleend aan het oude Romeinse en Griekse woord voor uil, staat Strix voor het scherpste gehoor en gezichtsvermogen. Strix betekent de omgeving aanvoelen, zodat zelfs op de kleinste gedetecteerde beweging kan worden gereageerd. Strix betekent overleven op de scherpste instincten. Strix zit in je bloed, net als bij ons.