X
zoeken Uitgebreid Zoeken
ICEshop: a frontrunner since 1998 in e-commerce services. As Internet Commerce Engineers we are constantly improving online marketing and sales: more cost-effective and state of the art. De ICEshop-productenlijn is uitstekend geschikt voor geintegreerde ketenoplossingen, waarbij er koppelingen met leveranciers en afnemers zijn, maar ook met uw eigen administratie of ERP systeem. Voor Magento ontwikkelden wij Magento-connect modules.
 
Inloggen Inloggen
Win leuke prijzen met de Digitotaal kleurwedstrijd

Wil jij kans maken op een dagje pretpark voor 4 personen of op één van de 50 Disney DVD’s? In samenwerking met Intel organiseert Digitotaal een kleurwedstrijd voor kinderen tot en met 12 jaar. Stuur je kleurplaat uiterlijk 5 december a.s. naar ons toe en wie weet win jij één van die leuke prijzen.


Download hier je kleurplaat

Hoe kun je winnen?

Kleur deze kleurplaat zo mooi mogelijk in en stuur deze, uiterlijk op 5 december a.s., op naar:


Digitotaal

T.a.v. Intel Kleurwedstrijd

Antwoordnummer 13077

5600 VE Eindhoven

Een postzegel is niet nodig!


Wat kun je winnen?

Het prijzenpakket bestaat uit:

• 2x een pretpark pakket

Ieder pakket bestaat uit 4 entreebewijzen voor de Wintereditie van het bekendste pretpark van Nederland, een uitrijbewijs voor de auto en speciaal geld wat je daar kunt besteden voor een souvenir, hapje of drankje.

Deze pakketten zijn te besteden t/m 31 januari 2016.

• Eén van de 50 Disney DVD’s.


2-in-1: De kracht van een laptop, het gemak van een tablet

• Kantel, klik, roteer of schuif van werk naar ontspanning 

• Meeslepende entertainment, volledige pc-prestaties 

• Uitstekende accuduur


In één beweging verandert de laptop in een tablet en profiteer je van de voordelen van allebei. Er zijn veel verschillende 2-in-1 modellen en specificaties en er is dus altijd een 2-in-1 die bij jou past. Standaard uitgerust met supersnelle Intel processoren, Windows en diverse apps. Met alle opslagruimte voor je documenten, een volwaardig toetsenbord voor het typen van e-mail en documenten, usb poorten voor een muis of het aansluiten van een externe harde schijf of printer. Elke 2-in-1 is voorzien van de vertrouwde Windows interface die je kent van de laptop. Je hoeft dus geen nieuwe dingen te leren en kan meteen aan de slag met het snelle bureaublad. 

Het meest voorkomende 2-in-1 model heeft een afneembaar scherm. Zie het als een laptop waarvan je het scherm eenvoudig er op en er af kunt klikken. Zo heb je een volledige laptop als je aan een presentatie of document wilt werken en een handzame tablet voor het maken van notities en het surfen op internet. Er zijn ook 2-in-1 apparaten waarbij het scherm plat op het toetsenbord geplaatst kan worden. Het scherm is dan niet afneembaar maar kan gedraaid, geschoven of omgeklapt worden. De gebruiksvoordelen blijven hetzelfde.

Wil je meer informatie over 2-in-1 devices? Ga naar je dichtstbijzijnde Digitotaal partner.