X
zoeken Uitgebreid Zoeken
Inloggen Inloggen
Logitech - Passie voor gaming
NU VERKRIJGBAAR BIJ GAMINGTOTAAL

Gamingtotaal beschikt over een breed assortiment Logitech G producten. De producten van Logitech G zijn zo gemaakt dat ze perfect zijn voor de moderne en veeleisende gamer. Wist je dat heel veel professionele gamers gebruik maken van de producten van Logitech G? Dat doen ze uiteraard niet voor niets! 

Logitech G muizen
De muizen van Logitech G zijn ontworpen door en voor de beste gamers. De muizen hebben bijvoorbeeld een hele hoge nauwkeurigheid, waardoor je bij ieder spel eigenlijk al met 1-0 voorstaat! Uiteraard zijn ze zo gemaakt dat ze lekker in je hand liggen en kun je bij diverse modellen zelf je favoriete kleur uitkiezen.

Logitech G keyboards
De meeste toetsenborden van Logitech zijn uiteraard voorzien van mechanische toetsen, wat er voor zorgt dat slechts een hele korte toetsindruk voldoende is om bijvoorbeeld een schot te lossen of een actie uit te voeren. Daarnaast gaan mechanische toetsenborden veel langer mee dan ‘traditionele’ toetsenborden.

Logitech G headsets
De stereo- en seroundheadsets van Logitech G zijn zo ontworpen om de prestatie van de speler te verbeteren. De High Dynamic Range zorgt voor een duidelijke communicatie tijdens het gamen.


EEN GREEP UIT HET ASSORTIMENT